Fit & Happy

Bewegen is gezond voor iedereen, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend. Tijdens de Fit & Happy sport- en spelactiviteit is er aandacht voor sociale interactie en vaardigheden, maar leren de kinderen ook hun sportvaardigheden verbeteren. Doordat iedereen op zijn eigen niveau aan de slag gaat, zal ook het zelfvertrouwen toenemen. En dit alles met 1 voornaam doel: plezier in bewegen.

 

Deze Fit & Happy lessen worden georganiseerd in samenwerking met het Sociaal Team en Het Bruisnest en zijn speciaal bedoeld voor kinderen (van 6 t/m 15 jaar) met Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Tijdens de lessen komen er verschillende sporten en spellen aan bod, zoals volleybal, hockey of voetbal, maar ook trefbal en tikspelen.

 

GRATIS proefles op 15 februari 2023. Aanmelden verplicht via inschrijven@sportpuntgouda.nl

Praktische informatie

TRAJECT 2:

 

Voor wie: kinderen met Autisme Spectrum Stoornis (ASS)

Wanneer: elke woensdag (m.u.v. schoolvakanties)

Traject: 22 februari t/m 14 juni 2023

 

Tijd: 

  • 14:30 - 15:15 uur - 6 t/m 9 jaar
  • 15:30 - 16:15 uur - 10 t/m 15 jaar

 

Waar: gymzaal Columbuslaan 2, 2803 ET Gouda

Kosten: € 47,50 per kind per traject (geen indicatie nodig)

Aanmelden voor traject 2 kan via: inschrijven@sportpuntgouda.nl 


 

Voor vragen kun je contact opnemen met: Sabine Slootweg 06-82394836 of sabine.slootweg@sportpuntgouda.nl

Sport & Autisme

Naast het wekelijks aanbod van de Fit & Happy lessen, bieden wij ook in iedere schoolvakanties activiteiten aan voor kinderen met ASS. De kinderen gaan tijdens deze Sport & Autisme activiteiten individueel of in kleine groepjes aan de slag met de verschillende sport- en spelonderdelen. Houd voor meer informatie over deze vakantie-activiteiten onze website in de gaten.

Meer informatie over Fit & Happy of Sport & Autisme?
Sabine | Beweegmakelaar-West

Sabine is Beweegmakelaar-West. De beweegmakelaars halen de vraag uit de wijk. Waar is behoefte aan en hoe kunnen we deze behoefte vorm geven. Vraag het Sabine!