Groenhovenbad

SPORT•GOUDA beheert het Groenhovenbad (adres: Tobbepad 4, 2803 WH Gouda). Een vrij nieuw zwembad welke in het voorjaar van 2013 in gebruik is genomen. Het Groenhovenbad beschikt over drie binnenzwembaden en één buitenbad. De drie baden zijn van elkaar gescheiden en hebben allemaal een ander doel. Kom eens kennismaken en duik in ons spetterende activiteitenaanbod!

Rolstoeltoegankelijk blauw.png    Miva toilet blauw.png    6.png    Lift blauw.png

De baden

Zie onderstaand de verschillende baden die locatie Groenhovenbad jouw te bieden heeft. 

Recreatiebad het Spaardersbad
Recreatiebad het Spaardersbad

Het Spaardersbad (28 graden) is een multifunctioneel recreatiebad. Het bassin is 25 x 15 meter. Doordat het bad een verstelbare bodem heeft, is de diepte zelf te bepalen. Dit maakt het bad ideaal voor recreatiezwemmen en onze doelgroeplessen.

Wedstrijdbad de Tobbe
Wedstrijdbad de Tobbe

De Tobbe is het zogenoemde wedstrijdbad (27 graden). Het is het grootste bassin van het Groenhovenbad en is 33 x 25 meter. Het bad is 2 meter diep. SPORT•GOUDA organiseert hier onder andere zwemlessen en diplomazwemmen. We faciliteren top- en breedtesport in dit bad. 

Doelgroepenbad de Trefkuil
Doelgroepenbad de Trefkuil

Dit bad is van kleiner formaat, namelijk 16x10 meter, maar is wel heerlijk warm (30 graden). Het bad beschikt over een geheel beweegbare bodem en heeft een invalidelift. Het bassin wordt ingezet bij zwemlessen, doelgroeplessen, mindervalidenzwemmen en het warm water zwemmen.

Buitenbad
Buitenbad

Er is een buitenbad (25x10 meter) met stroomversnelling, waterelementen, een bubbelbank en een glijbaan. Ook zijn er twee peuterbaden met glijbanen en kleinere waterelementen. Het buitenbad is omgeven met een recreatie- en ligweide. Hier staan speeltoestellen, picknicktafels en een pannaveld. 

Horeca

Zie onderstaand de informatie over de horecagelegenheid binnen het Groenhovenbad, beschikbaar voor meerdere doeleinden. 

Horeca Groenhovenbad
Horeca Groenhovenbad

Dit is de ideale plek om tijdens de zwemlessen van je kind(eren) lekker bij te komen met een hapje of een drankje. Ook kan het opgesplitst worden in vier ruimten voor vergaderingen. De horeca biedt ook gelegenheid tot het vieren van kinderfeestjes. 

Gezonde Sportkantine
Gezonde Sportkantine

SPORT•GOUDA heeft in april 2018 de aftrap gegeven voor een gezonde sportkantine volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum. De kantine in het Groenhovenbad is de eerste sportkantine in Gouda die een zilveren certificaat heeft ontvangen. 

Groenhovenbad huren

Onderstaande tarieven zijn voor badhuur door sportverenigingen. Voor commerciële verhuur kun je contact opnemen via verhuur@sportpuntgouda.nl.
Wij komen dan snel terug met een reactie.

Trefkuil
 
Afmeting: 16 x 10 meter
Bijzonderheden: instructiebad, beweegbare bodem
€ 53,80 p/u
Spaardersbad
 
Afmeting: 25 x 15 meter
Bijzonderheden: deel beweegbare bodem, vast deel 2,70 meter diep, duikkuil 3,50 meter diep
€ 92,55 p/u
Tobbe (heel)
 
Afmeting: 33 x 25 meter
Bijzonderheden: wedstrijdbad, 2 meter diep
€ 204,35 p/u
Tobbe (half)
 
Afmeting: 15 x 25 meter
Bijzonderheden: 2 meter diep
€ 102,30 p/u
Multifunctionele zaal
 
Afmeting: diverse afmetingen
Op aanvraag

Deze accommodatie huren?
Deze accommodatie huren?

Wil je deze accommodatie huren? Dat kan! Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Huur het Groenhovenbad