Maak als zorgverlener de verbinding met de sport!

In de afgelopen jaren wordt bewegen steeds vaker ingezet als middel bij medische klachten of preventie hiervan. Maar... samenwerken met de sport- en beweegsector: Hoe pak je dit aan als zorgverlener? In 2022 heeft het Kenniscentrum Sport & Bewegen een tipkaart ontwikkeld. Aan de hand hiervan heeft SPORT•GOUDA de Goudse tipkaart ontwikkeld om met alle Goudse zorgprofessionals te delen.

Vanuit SPORT•GOUDA zetten we in iedere wijk beweegmakelaars in om de zorgprofessionals zo goed mogelijk te kunnen helpen met een eventuele doorverwijzing. Benieuwd naar de beweegmakelaar per wijk? Kijk dan hier. Aan de hand van deze tipkaart en het laagdrempelige contact met onze beweegmakelaars hopen wij dat het voor jullie makkelijker wordt om de link met sport en bewegen te kunnen maken. De tipkaart bestaat zowel digitaal (download hieronder) als hardcopy. Mocht je graag een aantal exemplaren hardcopy willen, zorgen wij dat deze op de juiste locatie komen. We willen jullie natuurlijk vragen deze tipkaart zo veel mogelijk te delen met collega’s en of andere partners in het zorgdomein.

Tipkaart downloaden

Denise | Coördinator Sociaal Domein
Denise | Coördinator Sociaal Domein

Meer informatie over de Tipkaart Zorgverleners of exemplaren van de Tipkaart aanvragen? Mail Denise via onderstaande knop!

Mail Denise