Beweegmakelaars

Hulp nodig bij het zoeken van een sport? Schakel een Beweegmakelaar in!
 

Beweegmakelaar
De Beweegmakelaars van SPORT•GOUDA zijn de contactpersonen voor alles wat met sporten en bewegen te maken heeft in Gouda. Zij hebben een compleet overzicht van alle organisaties en verenigingen die sport- en beweegactiviteiten aanbieden, ook in jouw wijk! Zo kun jij samen met een Beweegmakelaar op zoek naar sport- en beweegaanbod dat aansluit bij jouw vraag. Ook als je een (nieuwe) sport voor je kind zoekt kun je door de Beweegmakelaars geholpen worden. Bijvoorbeeld na het behalen van het zwemdiploma! 

 

Gratis
Hulp krijgen van een Beweegmakelaar is gratis! Mocht je uiteindelijk lid worden van een sportvereniging dan zijn de kosten van het lidmaatschap wel voor eigen rekening. 

 

Heb je geen geld om lid te worden van een vereniging?
Er zijn verschillende financiële mogelijkheden in Gouda voor sportdeelname. Ook hierbij kunnen de Beweegmakelaars helpen. 

 

Contact
Wil je meer informatie of een afspraak maken met de Beweegmakelaar uit jouw wijk? Neem dan contact op middels onderstaande gegevens. 


Jeroen | Beweegmakelaar-Noord | Gouda Goed Bezig | Buurtsportcoach

Jeroen is Beweegmakelaar-Noord. De Beweegmakelaars halen de vraag uit de wijk. Waar is behoefte aan en hoe kunnen we deze behoefte vorm geven. Vraag het Jeroen!


Sabine | Beweegmakelaar-West

Sabine is Beweegmakelaar-West. De beweegmakelaars halen de vraag uit de wijk. Waar is behoefte aan en hoe kunnen we deze behoefte vorm geven. Vraag het Sabine!


Justin | Beweegmakelaar-Westergouwe | Buurtsportcoach

Justin is Beweegmakelaar-Westergouwe. De beweegmakelaars halen de vraag uit de wijk. Waar is behoefte aan en hoe kunnen we deze behoefte vorm geven. Vraag het Justin!