Over ons

SPORT•GOUDA heeft de ambitie om ervoor te zorgen dat in 2030 iedereen in Gouda mee kan doen. Dat hoort bij de sport. Dat hoort bij ons. Iedereen hoort erbij en iedereen is welkom.
Samen plezier hebben in bewegen, kennismaken met verschillende sporten en anderen ontmoeten staan wat ons betreft voorop!

Om dit te faciliteren zorgen we ervoor dat het Groenhovenbad, sporthallen, gymzalen en sportvelden veilig te gebruiken, voor iedereen toegankelijk en goed onderhouden zijn. Hierbij zoeken we ook naar innovatieve ideeën om onze accommodaties steeds verder te verduurzamen. Op onze accommodaties en op de pleintjes in de wijk organiseren wij activiteiten om Goudse inwoners in beweging te krijgen.

Om dit te realiseren hebben wij een uitdagend pakket met activiteiten, projecten, verenigingsondersteuning, vakonderwijs, Gouda Goed Bezig, aangepast sporten en sporten in het sociaal domein. Daarnaast zijn wij ook verantwoordelijk voor de uitvoering van het Gouds Sport- en Preventieakkoord. Uiteraard is het belangrijk om Goudse inwoners te informeren over het beweegaanbod in Gouda. Dit doen wij onder andere via onze website, social media, lokale kranten en nieuwsbrieven.

kernwaarden.PNG

SPORT•GOUDA is 1 TEAM en ons team heeft als belangrijkste kernwaarden: plezier, persoonlijk, uitdagend, duurzaam en verbindend.

 

Bekijk hier de interactieve visual van 'Ons Verhaal'

 

Visual jaarplan 2024

Met heel veel plezier gaan we in 2024 weer aan de slag om iedereen in Gouda in beweging te krijgen. Dit doen wij aan de hand van onze kernwaarden.
In deze visual nemen we jullie mee in een aantal trajecten waar we dit jaar mee aan de slag gaan.

Ben je benieuwd naar de uitwerking van 1 van de projecten of wil je gewoon eens bijpraten over een bepaald onderwerp? Klik op de doelstelling in de visual en je komt direct in verbinding met de juiste contactpersoon! Zo komen we graag persoonlijk met je in contact.

Het belooft een uitdagend jaar te worden, we gaan ervoor! Doe jij ook mee?

Visual jaarplan 2024

Ons Verhaal.png

 

Organisatie
Organisatie

Benieuwd naar de organisatiestructuur van SPORT•GOUDA?

Lees hier meer
Werken bij
Werken bij

Op zoek naar een leuke baan bij een sportieve organisatie?

Bekijk onze vacatures
Stage lopen bij
Stage lopen bij

Lijkt  het je leuk om bij ons stage te komen lopen? 

Vul het formulier in
KTO
KTO

Bekijk hier de samenvatting van het klanttevredenheidsonderzoek

Lees meer
Een idee of suggestie?
Een idee of suggestie?

Vertel ons al je vragen, suggesties, klachten, complimenten, tips, of wat je ook aan ons kwijt wilt!

Deel jouw idee of suggestie