Buurtsport 12+

Buurtsport 12+

Bij de buurtsport 12+ kunnen jongeren in de leeftijd 12 jaar of ouder elkaar ontmoeten in hun eigen wijk in een veilig en sportief klimaat. Samenwerken, respect, zelfontplooiing en positief bijdragen aan de maatschappij zijn de belangrijkste aandachtspunten van deze sportmomenten. Dit gebeurt onder professionele begeleiding van onze buurtsportcoaches (SPORT•GOUDA) en jongerenwerkers (Stichting JONG).

 

In verband met coronamaatregelen geldt dat iedereen zich tijdens de Buurtsport moet houden aan de richtlijnen.

Naast sport en ontmoeting, doen we bij buurtsport 12+ nog meer! Zo helpen we jongeren met het vinden van een stageplaats en stimuleren we ze om positief bij te dragen aan de maatschappij, bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk. Buurtsport wordt begeleid door onze professionele buurtsportcoaches en vindt iedere week plaats (met uitzondering van de schoolvakanties). Ook op de laatste dag voor een vakantie gaan de buurtsportactiviteiten niet door. Zie onderstaand schema voor het aanbod in de diverse wijken. Deelname aan Buurtsport 12+ is gratis.

Schooljaar 2020-2021:

Maandag - Sport & spel
Korte Akkeren - Gymzaal G. Leeustraat
16:30-18:00
Woensdag - Sport & spel
Goverwelle/Oost - Sporthale de Zebra
16:30-18:00
Donderdag - Sport & spel
Plaswijck/Bloemendaal - Sportcentrum de Mammoet - grote zaal
16:30-18:00
Vrijdag - Sport & spel
Achterwillens - Gymzaal Sluismeesterslag (Vindingrijk)
16:30-18:00

Voor deze activiteit

Met begeleiding
Met leeftijdsgenoten
Met vrienden
12+
Meer informatie over Buurtsport 13+?
Denise | Coördinator Sociaal Domein | Sportmakelaar-Oost | Buurtsport

Denise is coördinator Sociaal Domein daarnaast is zij ook Sportmakelaar-Oost. Als sportmakelaar onderzoekt zij welke behoefte de doelgroep heeft in de wijk. Wil je meer informatie over het sporten binnen het Sociaal Domein? Neem contact op via onderstaande gegevens.