Buurtsport 12+

Buurtsport 12+

Bij de buurtsport 12+ kunnen jongeren in de leeftijd 12 jaar of ouder elkaar ontmoeten in hun eigen wijk in een veilig en sportief klimaat. Samenwerken, respect, zelfontplooiing en positief bijdragen aan de maatschappij zijn de belangrijkste aandachtspunten van deze sportmomenten. Dit gebeurt onder professionele begeleiding van onze buurtsportcoaches (SPORT•GOUDA) en jongerenwerkers (Stichting JONG).

Naast sport en ontmoeting, doen we bij buurtsport 12+ nog meer! Zo helpen we jongeren met het vinden van een stageplaats en stimuleren we ze om positief bij te dragen aan de maatschappij, bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk. Buurtsport wordt begeleid door onze professionele buurtsportcoaches en vindt iedere week plaats (met uitzondering van de schoolvakanties). Ook op de laatste dag voor een vakantie gaan de buurtsportactiviteiten niet door. Zie onderstaand schema voor het aanbod in de diverse wijken.

 

Deelname aan Buurtsport 12+ is gratis, met uitzondering van de bokslessen verzorgd door SaSaFit. Kijk hier voor de prijzen voor deze les.

Schooljaar 2019-2020:

Maandag - Sport & spel
Korte Akkeren - gymzaal G. Leeustraat
16:30-18:00
Woensdag - Sport & spel
Goverwelle/Oost - Sporthal de Zebra - grote zaal
16:30-18:00
Woensdag - Boksles meiden
Goverwelle (boksles meiden) - SasaFit, Ouverturelaan 12
19:00-20:00
Donderdag - Sport & spel
Plaswijck/Bloemendaal - Sportcentrum de Mammoet - grote zaal
16:45-18:15
Vrijdag - Sport & spel
Achterwillens - gymzaal Sluismeesterslag (Vindingrijk)
16:45-18:15

Voor deze activiteit

Met leeftijdsgenoten
Met vrienden
12+
Met begeleiding
Meer informatie over Buurtsport 12+?
Denise | Coördinator Sociaal Domein | Sportmakelaar-Oost | Buurtsport

Denise is coördinator Sociaal Domein daarnaast is zij ook Sportmakelaar-Oost. Als sportmakelaar onderzoekt zij welke behoefte de doelgroep heeft in de wijk. Wil je meer informatie over het sporten binnen het Sociaal Domein? Neem contact op via onderstaande gegevens.