Buurtsport 12+

LET OP! T/m de kerstvakantie is de Buurtsport 12+ op andere tijden. Zie voor meer informatie: https://www.sportpuntgouda.nl/over-ons/nieuws/166/nieuwe-tijden-buurtsport-12-tm-de-kerstvakantie

Buurtsport 12+

Bij de buurtsport 12+ kunnen jongeren in de leeftijd 12 jaar of ouder elkaar ontmoeten in hun eigen wijk in een veilig en sportief klimaat. Samenwerken, respect, zelfontplooiing en positief bijdragen aan de maatschappij zijn de belangrijkste aandachtspunten van deze sportmomenten. Dit gebeurt onder professionele begeleiding van onze buurtsportcoaches (SPORT•GOUDA) en jongerenwerkers (Buurtwerk).

 

In verband met coronamaatregelen geldt dat iedereen zich tijdens de Buurtsport moet houden aan de richtlijnen.

Naast sport en ontmoeting, doen we bij buurtsport 12+ nog meer! Zo helpen we jongeren met het vinden van een stageplaats en stimuleren we ze om positief bij te dragen aan de maatschappij, bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk. Buurtsport wordt begeleid door onze professionele buurtsportcoaches en vindt iedere week plaats (met uitzondering van de schoolvakanties). Ook op de laatste dag voor een vakantie gaan de buurtsportactiviteiten niet door. Zie onderstaand schema voor het aanbod in de diverse wijken. Deelname aan Buurtsport 12+ is gratis.

Schooljaar 2021-2022:

Maandag - Sport & spel
Korte Akkeren - Gymzaal Gerard Leeustraat
16:30-18:00
Woensdag - Sport & spel
Goverwelle/Oost - Sporthal de Zebra
16:30-18:00
Donderdag - Sport & spel
Gouda Noord - Sportcentrum de Mammoet
16:30-18:00
Vrijdag - Sport & spel
Achterwillens - Gymzaal Sluismeesterslag
16:30-18:00

Voor deze activiteit

Met vrienden
Met leeftijdsgenoten
12+
Met begeleiding
Meer informatie over Buurtsport 12+?
Denise | Coördinator Sociaal Domein | Buurtsport

Denise is coördinator Sociaal Domein. Wil je meer informatie over het sporten binnen het Sociaal Domein? Neem contact op via onderstaande gegevens.