Openingstijden Groenhovenbad

Openingstijden Groenhovenbad zomervakantie 20 juli t/m 30 augustus 2020

Deze zomervakantie kun je lekker komen zwemmen in het Groenhovenbad!

 

Het programma ziet er iets anders uit dan andere jaren, maar niet te min hoef je je niet te vervelen bij SPORT•GOUDA. In het Groenhovenbad kun je naast een aantal zwemactiviteiten ook dagelijks tussen 13:00 - 17:00 uur recreatief zwemmen. Afhankelijk van het weer bepalen we per dag of we het buitenbad of de binnenbaden openstellen

 

Op maandag, woensdag en vrijdag is ons animatieteam aanwezig van 13:30-16:00 uur voor sport & spel activiteiten. Ze bedenken iedere keer weer wat leuks! Houd onze social media in de gaten voor aankondigingen.

 

Reserveren

Bij alle activiteiten in het zwembad dien je vooraf te reserveren en je te houden aan onze coronamaatregelen. (Voor recreatief zwemmen kun je alleen online via de webshop reserveren. Op de dag zelf kan dit tot 12:30 uur indien er nog plek is.) Lees hier de regels en hoe je in 3 stappen goed voorbereid naar het Groenhovenbad komt!

 

Annuleren

Heb je gereserveerd en kun je toch niet komen zwemmen? Mail je annulering dan naar groenhovenbad@sportpuntgouda.nl met vermelding van je naam en het aantal kaartjes.

 

Bekijk hiernaast het zwembadrooster voor de zomervakantieperiode van 20 juli t/m 30 augustus 2020.

 

Wil je de hele zomerfolder met alle sport- en beweegactiviteiten downloaden? Klik dan hieronder!