Rotterdampas

Wat is de Rotterdampas?

Iedere inwoner van Gouda kan een Rotterdampas kopen. Dit is een pas waarmee je korting krijgt of zelfs gratis gebruik kunt maken van activiteiten. Zie https://www.rotterdampas.nl/acties

 

Heb je een minimum inkomen? Dan kun je als inwoner van Gouda deze pas voor € 5 bij de gemeente Gouda kopen. En kunnen je kinderen t/m 17 jaar daarna een gratis pas (kindpas) krijgen. In Gouda worden aan die kindpas twee tegoedbonnen gekoppeld, die ieder 6 maanden geldig zijn. Met die tegoedbonnen kun je de contributie van een aangesloten sportvereniging / sportorganisatie betalen. Op de kindpas staat ook een jeugdtegoed waarmee je onder andere sportspullen kunt kopen bij bepaalde winkels.

Meer informatie over sportmogelijkheden met de Rotterdampas

Hoe je in Gouda deze Rotterdampas voor minima kunt krijgen lees je hier.


Wil je weten waar je met de tegoedbonnen op de kindpas kunt sporten? Kijk dan voor een overzicht van aangesloten verenigingen op deze pagina

 

Tip! Heb je hulp nodig bij het aanvragen van de Rotterdampas? De papierwinkel (sociaal team) kan je verder helpen bij het invullen van de aanvraag voor de pas.

 

Rotterdampas ook voor zwemles!

Een zwemdiploma is heel belangrijk voor de veiligheid van kinderen in ons waterrijke land.

 

Wist je dat het ook mogelijk is om gebruik te maken van de Rotterdampas / kindpas voor zwemles bij drie Goudse sportorganisaties? We vertellen je hier graag meer over bij de receptie van het Groenhovenbad.