Zwem-ABC

Nederland is een waterland. Hierdoor komen kinderen al op jonge leeftijd in contact met water. Er wordt gezwommen in zwembaden of ze recreëren aan, op en in het water. In de opleiding voor het Zwem-ABC neemt watergewenning daarom een belangrijke plaats in. Tijdens de lessen leren kinderen de eigenschappen van het water kennen. Dat gebeurt door allerlei spellen te doen waarbij ze lopen, vallen, zich onder water oriënteren, drijven, naar de kant komen en eruit klimmen. Als kinderen het drijven goed beheersen starten ze met het voortbewegen door het leren van zwemslagen. SPORT•GOUDA geeft op verantwoorde wijze les met gediplomeerde zwemonderwijzers. Daarnaast wordt er bij iedere groep gebruik gemaakt van zwemstuurkaarten.

Compleet pakket

Wie A zegt moet ook B en C zeggen, want pas met het C-diploma op zak zijn kinderen zwemveilig. Kinderen die het gehele Zwem-ABC compleet hebben, voelen zich onder water net zo thuis als boven water en krijgen het predikaat zwemveilig. Deze kinderen hebben een paspoort voor een leven lang zwemplezier. Bovendien zijn ze toegerust om deel te nemen aan allerlei activiteiten in, aan en op het water.

Extra oefenen

Op vertoon van de lespas kun je samen met je kind tegen een gereduceerd tarief komen oefenen tijdens de Zwemles Ouder aan kind, iedere zondagochtend. Deze regel is het hele jaar geldig, met uitzondering van de 6 weken zomervakantie (de andere vakanties wel). Let op: alleen geldig op vertoon van een geldige leskaart. Je kunt op het moment zelf een kaartje halen bij de receptie van het Groenhovenbad.

Tarieven

€ 11,25
tarief per 45 minuten
€ 33,50
leskaart 3x (3 weken)
€ 66,90
leskaart 6x (6 weken)
€ 22,90
Diplomageld

Nicoline | Coördinator Zwemles

Vragen over de zwemlessen? Neem contact op met Nicoline!


Jill | Coördinator Zwemles

Vragen over de zwemlessen ? Neem contact op met Jill!


Jacqueline | Coördinator Zwemles & zwemles kleine groepjes

Vragen over de zwemlessen of zwemles in kleine groepjes? Neem contact op met Jacqueline!