Zwemles kleine groepjes

Bij de doelgroep 'kleine groepjes' krijgt jouw kind zwemles in een groepje van maximaal 6 kinderen per zweminstructeur. Op deze manier kunnen we jouw kind meer persoonlijke aandacht geven in de lessen om zijn/haar doelen te behalen. De kinderen worden op eigen niveau ingedeeld en zullen individueel doorstromen. Het is ook tussentijds om in te stromen in de 'kleine groepjes'. Neem hiervoor contact op met de receptie van het Groenhovenbad. 

Voor wie?

De zwemles in kleine groepjes is beschikbaar voor alle niveaus binnen het A diploma. De kinderen zijn minimaal 4 ½ jaar en zitten op een reguliere basisschool.

Overige informatie

  • Op vertoon van een geldige zwemlespas mag het kind gratis oefenen tijdens alle recreatieve uren (m.u.v. de zes weken zomervakantie). De ouder/begeleider betaalt het normale zwembadtarief.
  • Tijdens de schoolvakanties is er geen zwemles.
  • Indien je kind een les mist vanwege ziekte, zijn er inhaalmogelijkheden in de vakanties of tijdens de reguliere lessen. De zwemlescoördinator zal dit met je bespreken.
  • Er zijn instroommogelijkheden wanneer je kind al zwemles krijgt.

 

Wil je je kind aanmelden voor de zwemles? Dat kan in onze webshop.
Je verlaat hiermee de reguliere website.

Zwemlestijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Kleine groepjes
12:45-13:30
17:10-17:55

Tarieven

€ 426,55
Tarief per 20 lessen (dit bedrag dient in 1 x betaald te worden bij aanvang van de zwemlessen)
€ 21,15
Inschrijfgeld
Vragen over zwemles kleine groepjes?
Karin | Coördinator zwembad

Vragen over onder andere het zwembad, Rotterdampas, zwemles, wachtlijsten en openingstijden? Neem contact op met het Groenhovenbad.