Fit & Happy

Per september 2020 start er een nieuw traject Fit & Happy in samenwerking met het Sociaal Team en Het Bruisnest. Deze sport- en spellessen zijn speciaal bedoeld voor kinderen (van 8 t/m 12 jaar) met autisme. Tijdens de lessen komen er verschillende sporten en spellen aan bod, zoals volleybal, hockey of voetbal, maar ook trefbal en tikspelen.

 

Voor sommige kinderen met autisme is sporten misschien niet zo vanzelfsprekend. Hier brengen wij verandering in. Door onze manier van uitleg geven en de activiteiten uit te voeren, geven wij de kinderen tools mee. Hierdoor kunnen de kinderen uiteindelijk gemakkelijker aansluiting vinden bij andere kinderen. Sport is namelijk voor iedereen gelijk! Wie weet vinden de kinderen de lessen wel zó leuk dat ze daarna lid willen worden van een sportvereniging.

Praktische informatie

De lessen worden gegeven in de gymzaal aan de Gerard Leeustraat in Gouda op woensdagmiddag van 14:00 uur tot 15:00 uur. De kosten bedragen € 55,- voor 1 traject van 16 lessen.

  • Voor wie: kinderen van 8 t/m 12 jaar
  • Tijd: De sport en spel lessen vinden iedere woensdagmiddag plaats, van 14.00 tot 15.00 uur (m.u.v. schoolvakanties)
  • Waar: Gymzaal Gerard Leeustraat 4, Gouda
  • Kosten: € 55,- voor een traject (geen indicatie nodig)
  • Bijzonderheden: Bij de lessen zijn altijd drie professionals aanwezig: een begeleider vanuit het Sociaal Team, Het Bruisnest en vanuit SPORT•GOUDA. 

Er zijn twee trajecten van 16 weken
Traject 1: week 40 t/m week 5
Traject 2: week 9 t/m week 26 (3 maart t/m 30 juni 2021)


Aanmelden voor traject 2 kan via: inschrijven@sportpuntgouda.nl

Meer informatie over Fit & Happy? Neem contact op Sabine.
Sabine | Sportmakelaar-West

Sabine is Sportmakelaar-West. De sportmakelaars halen de vraag uit de wijk. Waar is behoefte aan en hoe kunnen we deze behoefte vorm geven. Vraag het Sabine!