Buurtsport 13+

Buurtsport 13+

Bij de buurtsport 13+ kunnen jongeren in de leeftijd 13 jaar of ouder elkaar ontmoeten in hun eigen wijk in een veilig en sportief klimaat. Samenwerken, respect, zelfontplooiing en positief bijdragen aan de maatschappij zijn de belangrijkste aandachtspunten van deze sportmomenten. Dit gebeurt onder professionele begeleiding van onze buurtsportcoaches (SPORT•GOUDA) en jongerenwerkers (Stichting JONG).

In verband met coronamaatregelen geldt dat iedereen zich tijdens de Buurtsport moet houden aan de richtlijnen.

Naast sport en ontmoeting, doen we bij buurtsport 13+ nog meer! Zo helpen we jongeren met het vinden van een stageplaats en stimuleren we ze om positief bij te dragen aan de maatschappij, bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk. Buurtsport wordt begeleid door onze professionele buurtsportcoaches en vindt iedere week plaats (met uitzondering van de schoolvakanties). Ook op de laatste dag voor een vakantie gaan de buurtsportactiviteiten niet door. Zie onderstaand schema voor het aanbod in de diverse wijken. Deelname aan Buurtsport 13+ is gratis.

Schooljaar 2019-2020:

Maandag - Sport & spel
Korte Akkeren - ONA kunstgrasveld
16:30-18:00
Woensdag - Sport & spel
Goverwelle/Oost - Baden Powellplantsoen
16:30-18:00
Donderdag - Sport & spel
Plaswijck/Bloemendaal - Openbaar wijkveld parkeerplaats De Mammoet
16:45-18:15
Vrijdag - Sport & spel
Achterwillens - Openbaar wijkveld Achterwillens (Aschpotpad)
16:45-18:15

Voor deze activiteit

Met vrienden
Met leeftijdsgenoten
12+
Met begeleiding
Meer informatie over Buurtsport 13+?
Denise | Coördinator Sociaal Domein | Sportmakelaar-Oost | Buurtsport

Denise is coördinator Sociaal Domein daarnaast is zij ook Sportmakelaar-Oost. Als sportmakelaar onderzoekt zij welke behoefte de doelgroep heeft in de wijk. Wil je meer informatie over het sporten binnen het Sociaal Domein? Neem contact op via onderstaande gegevens.