Beweeg mee

Beweeg mee in Korte Akkeren!

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar? Wil je graag sporten en bewegen, maar vind je het moeilijk om dit bij een reguliere sportclub te doen? Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je het lastig vindt om een bal te vangen of te schoppen, dat je de spelregels ingewikkeld vindt, dat het te druk voor je is of dat je het tempo niet kunt bijhouden.

 

SPORT•GOUDA en Gezondheidscentrum Korte Akkeren hebben gezamenlijk voor jou het programma ‘Beweeg Mee in Korte Akkeren’ ontwikkeld. Wij vinden dat iedereen moet kunnen sporten! 

 

In deze lessen maak je kennis met verschillende sporten, zoals volleybal, atletiek en voetbal. Zo kun jij op je eigen manier ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent! Behalve sport en spel leer je ook meer over gezonde voeding.

Praktische informatie

  • Voor wie? Voor kinderen tussen 9 en 12 jaar die moeite hebben met motoriek of prikkelverwerking, en kinderen met ADHD, autisme of overgewicht.
  • Data: We komen wekelijks bij elkaar (met uitzondering van de schoolvakanties), op woensdagmiddag tussen 15.30 uur en 16.30 uur. Het programma eindigt in juni 2019.
  • Locatie: Gymzaal Korte Akkeren (naast Voetbalvereniging O.N.A.), Gerard Leeustraat 2, 2802 RZ Gouda. De activiteiten vinden plaats in de gymzaal of buiten.
  • Kosten: Voor alle lessen in totaal € 87,50 en € 2,50 per losse les.

Tijden

We komen wekelijks bij elkaar (met uitzondering van de schoolvakanties), op woensdagmiddag tussen 15.30 uur en 16.30 uur. Het programma eindigt in juni 2019.

Aanmelden

Ben je enthousiast? Meld je dan snel aan! Dit kan door een e-mail te sturen naar: inschrijven@sportpuntgouda.nl. Vermeld bij je aanmelding dat je wilt meedoen aan het programma ‘Beweeg Mee’.

Voor deze activiteit

Met begeleiding
4 - 12 jaar
Met leeftijdsgenoten
Individueel