SPORT•GOUDA lanceert nieuw beloningsysteem zwemlessen

Lancering nieuw zwemlesmateriaal

Woensdag 24 augustus was het zover. In het Groenhovenbad lanceerde SPORT•GOUDA feestelijk een nieuw beloningssysteem voor het Zwem-ABC. Leren zwemmen was al leuk, maar wordt nu nóg leuker. Mascotte, muis Flits, overhandigde symbolisch het eerste exemplaar aan Josephine de Zeeuw. Josephine had woensdag haar allereerste zwemles bij SPORT•GOUDA. Blij nam zij het pakket in ontvangst. Ook Miranda Boer, coördinator van het Groenhovenbad, was uiteraard aanwezig bij de uitreiking.

 

Deze week is de start van een nieuw zwemseizoen. Alle nieuwe zwemleskinderen ontvangen een “Zwem ABC met Flits” doeboek. In het doeboek staat hun zwemtraject beschreven, en alles wat zij gaan leren. Van hun allereerste zwemles, tot diploma C. Het halen van een A, B en C-diploma wordt zo een groot avontuur. Ook is alle benodigde informatie voor de ouders/verzorgers hierin terug te vinden.

 

Activeren en belonen

Naast het boekje ontvangen de kinderen een poster die zij thuis kunnen ophangen. Deze werd ook uitgedeeld aan de kinderen die al op zwemles zaten. Bij iedere stap richting de diploma’s van het Zwem-ABC krijgen zij stickers om op de poster te plakken. Het doel is uiteraard om de poster helemaal compleet te krijgen. Bij ieder afzwemmoment ontvangen zij een medaille.

 

Met het nieuwe lesmateriaal hoopt SPORT•GOUDA dat er wordt bijgedragen aan nog beter en leuker zwemonderwijs! Met als doel extra motivatie en meer plezier. Daarbij wordt het een tastbaar proces voor de kinderen, want hoe leuk is het om een blijvende herinnering te hebben aan de zwemlessen?