In gesprek over het Gouds Sport- en Preventieakkoord

30 juni 2022: In gesprek over het Gouds Sport- en Preventieakkoord

In Gouda zijn we sinds 2019 aan de slag met het Sportakkoord. Er zijn mooie acties gerealiseerd op de verschillende pijlers: Toekomstbestendige sport- en beweegaanbieders, Dichtbij Sporten, Meedoen in Gouda, Vaardig in bewegen en Topsport die inspireert. We zijn trots op de resultaten die we samen met onze partners en de inwoners van Gouda hierin hebben behaald.


Daarnaast hebben we in Gouda ook het Preventieakkoord. Dit akkoord is in juni 2021 officieel van start gegaan en kent de pijlers Bewegen & Voeding, Gezonde leefomgeving, Armoede & schulden, Verslaving en Inclusie & Meedoen! Na het eerste jaar zijn er mooie samenwerkingen ontstaan en zijn de eerste stappen gezet naar een gezonder en sportief Gouda.

 

Zoals de pijlers van beide akkoorden al laten zien, is er veel verbinding mogelijk tussen beide akkoorden en dus ook tussen Goudse partners. Daarnaast willen we gezamenlijk keuzes gaan maken richting de toekomst. Daar hebben we hulp van onze partners bij nodig. Want samen kunnen we elkaar verder versterken!

 

Graag nodigen we je uit om op donderdag 30 juni 2022 van 13:00-15:30 uur aanwezig te zijn tijdens de fysieke bijeenkomst: In gesprek over het Gouds Sport- en Preventieakkoord.

Het programma

Het volledige programma van de middag is als volgt:

 

12.45 - 13.00 uur - Inloop
13.00 - 14.00 uur - Terugblik: Wat hebben we al bereikt? | Oog op de toekomst: Hulp van partners nodig! | Wat zeggen Goudse cijfers?
14.00 - 15.00 uur - Aan de slag: In gesprek met elkaar en gezamenlijke prioriteiten stellen.
15.00 - 15.30 uur - In beweging: Met elkaar verbinden
15.20 uur - Afsluiting

 

Denk jij met ons mee op 30 juni? Meld je aan via preventieakkoord@sportpuntgouda.nl of sportakkoord@sportpuntgouda.nl. Ken jij iemand voor wie deze bijeenkomst interessant is? Stuur de uitnodiging vooral door!

 

Graag tot dan!

Brenda Brandsma
Leon Janssen Lok
Inge van de Kamp
Eef Hollman
Aafke van Leeuwen