SPORT•GOUDA Verenigingsnieuws mei 2022

Niks missen als sportvereniging? Lees de SPORT•GOUDA Verenigingsnieuws maart 2022!

 

Hierbij weer een (zeer goed gevulde) verenigingsnieuwsbrief. Deze maand staat in het teken van de evenementen rondom Gouda750 jaar. De komende zes maanden staan tal van feesten en evenementen op het programma door heel de stad. En natuurlijk staan er diverse leuke sport- en beweegevenementen op het programma. Zo vindt op 11 juni het Sportief evenement ‘Iedereen kan meedoen’ plaats. Op 18 juni is de Gouda750 Sportestafette; een evenement waarbij je de kans krijgen om jouw sportvereniging te promoten (lees meer in onderstaande nieuwsbrief en meld jullie activiteit uiterlijk 16 mei bij ons aan). Op 2 juli speelt het Goudse sterrenelftal een voetbalwedstrijd tegen Sparta Rotterdam ter gelegenheid van het 750-jarig bestaan. En op 3 september ontdek je Gouda van vroeger tot nu op een ontspannen manier, in de vorm van een recreatieve triatlon. Een bomvol sportief programma dus!

 

In deze nieuwsbrief een 9-tal onderwerpen die relevant zijn voor de Goudse sport(verenigingen): Lees de nieuwsbrief hier >>

 

Meer informatie over verenigingsondersteuning, aanmelden voor de nieuwsbrief of de vorige nieuwsbrieven teruglezen? Kijk dan hier.


Bram | Coördinator Sterke Sportaanbieders

Wil jij je vereniging ontwikkelen, een uitdaging oppakken of heb je een urgent probleem binnen je vereniging? Of wil je meer informatie over Clubkadercoaching? Neem contact op met Bram!