Corona update: maatregelen Groenhovenbad 15 december 2021

Corona update Groenhovenbad 15 december 2021

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 14 december 2021 berichten wij u het volgende. Zoals u heeft kunnen vernemen tijdens de persconferentie, en op de website van de Rijksoverheid kunt lezen, worden de huidige maatregelen verlengd t/m 14 januari 2022.

 

Hieronder nog even de belangrijkste punten op een rij.

 

19 t/m 24 december en kerstvakantie

In de week van 19 t/m 24 december zullen wij onze reguliere activiteiten aanbieden, m.u.v. de activiteiten na 17:00 uur. Vanaf 25 december begint de kerstvakantie, hiervoor is een aangepast openingsrooster deze volgt zo snel als mogelijk op onze website. 

 

Coronatoegangsbewijs

Het Groenhovenbad is een publieke en openbare gelegenheid, bij binnenkomst wordt om het coronatoegangsbewijs (QR code) gevraagd en de check met het ID bewijs. Tevens bent u verplicht tot het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand t.o.v. andere bezoekers.

 

Vervroegde sluitingstijd

De avondlockdown wordt verlengd, het Groenhovenbad is geopend tot 17:00 uur.

Alle activiteiten na 17:00 uur komen tot nader bericht te vervallen m.u.v. de topsport (eredivisie) activiteiten deze mogen na 17:00 uur doorgang hebben.

 

Zwemlessen

Doordat het zwembad om 17:00 uur sluit, hebben wij ook voor de week van 20 t/m 23 december en de week van 10 t/m 14 januari 2022 de zwemlestijd gewijzigd naar 30 minuten. Hiervoor betaald u een ander tarief, welke u betaald aan de receptie van het Groenhovenbad. Mocht u om welke reden dan ook op dit moment geen gebruik willen maken van de zwemlessen, bestaat nog steeds de mogelijkheid om uw zoon/dochter tijdelijk te verplaatsen naar de corona wachtlijst. Stuurt u hiervoor een mail aan groenhovenbad@sportpuntgouda.nl

 

In de tweede week van de kerstvakantie zullen wij ook zwemlessen aanbieden, hierover ontvangt u een aparte mail.

 

Basisregels

Bij toegang tot het Groenhovenbad graag aandacht voor de volgende basisregels:

  • Bent u positief getest en heeft u dus corona? Kom dan niet naar het Groenhovenbad. Blijf thuis en uit de buurt van anderen. 
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Schud geen handen.
  • Was vaak en goed de handen.
  • Hoest en nies in de elleboog.

 

Horeca

Voor toegang tot de horeca is een coronatoegangsbewijs nodig voor iedereen vanaf 13 jaar en is een vaste zitplaats verplicht. Vanwege de 1,5 meter zijn het aantal plaatsen in de horeca beperkt.

 

Wij hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je deze mailen naar groenhovenbad@sportpuntgouda.nl

 

Ondanks de huidige maatregelen graag tot ziens in het Groenhovenbad.

 

Vragen over zwemmen in het Groenhovenbad?
Miranda | Coördinator Groenhovenbad

Vragen over het Groenhovenbad of de zwemactiviteiten? Neem contact op met het Miranda.

Vragen over zwemmen in het Groenhovenbad?
Karin | Coördinator Groenhovenbad

Vragen over het Groenhovenbad of de zwemactiviteiten? Neem contact op met het Karin.