Terugblik Goudse Sportcongresweek!

Als wij aan onze samenwerkingspartners vragen waar zij behoefte aan hebben horen we vaak twee elementen terug: netwerkvorming en kennisuitwisseling. Zo is de Goudse Sportcongresweek ontstaan; voor en door onze partners!

In de week van 11 oktober was het zover. Iedere avond stond er een gevarieerd aanbod van workshops op het programma. Van een rondetafelgesprek over het Gouds Sportakkoord, de gloednieuwe accommodatienota en het Gouds Preventieakkoord tot en met workshops over de gezonde sportkantine, de WBTR, de hersenstichting, het Volwassenenfonds en nog meer andere inspirerende bijeenkomsten.

 

Het was een geslaagde week, waarbij wij onze deuren openden en meer dan 40 Goudse organisaties en tal van geïnteresseerde Gouwenaars aanwezig waren!

Het filmpje laat een korte sfeerimpressie zien van het rondetafelgesprek tijdens het sportcongres op maandag 11 oktober 2021.

 

Nogmaals dank aan iedereen die heeft meegeholpen om deze week tot een succes te maken!

 

Kon je er niet bij zijn en ben je wel geïnteresseerd in (één van) de onderwerpen? Neem dan contact op met Bram van Pelt, via bram.vanpelt@sportpuntgouda.nl