Corona update: Groenhovenbad per 25 september

Goed nieuws!

Met ingang van zaterdag 25 september a.s. zullen de meeste activiteiten in het Groenhovenbad weer zonder reservering toegankelijk zijn, m.u.v aquajoggen, aquafit en zwanger & fit hiervoor moet nog wel een reservering gemaakt worden.

 

Er hoeft geen 1,5 meter afstand meer te worden gehouden, de routing vervalt en je kunt weer douchen en gebruikmaken van de lockers

 

Het kan in de eerste periode voor komen dat piekmomenten zorgen voor (te) volle groepen of banenzwemmomenten, ga dan op zoek naar een rustig tijdstip of vraag onze zwemonderwijzers om advies hierin. Als piekmomenten structureel voor gaan komen zullen wij per activiteit bekijken of het reserveren weer gedeeltelijk ingevoerd zal worden.

Het Groenhovenbad is zonder QR code toegankelijk voor alle bezoekers die deelnemen aan een zwemactiviteit.

 

Horeca en corona toegangsbewijs

Met ingang van maandag 27 september is onze horeca weer geopend.

Hier kunt je tijdens de zwemles terecht voor een heerlijke kop koffie/thee of iets anders lekkers of om via de televisieschermen naar je zoon/dochter te kijken.

Denk er bij de toegang tot de horeca aan dat het voor elke bezoeker van 13 jaar en ouder verplicht is om een corona toegangsbewijs te tonen d.m.v. de corona check (QR code) of papieren afschrift en inclusief de check met het identiteitsbewijs.

 

Samengevat:

  • Niet meer reserveren, m.u.v. aquajoggen, aquafit en zwanger & fit
  • Geen QR-code voor het zwembad
  • Wel een QR-code in de horeca, inclusief legitimatie check
  • Douches weer open
  • Lockers open
  • Routing vervalt

 

Het team van het Groenhovenbad kijkt er naar uit iedereen weer op de oude, vertrouwde manier te kunnen ontvangen!