Kleur- en vul-in en winactie Kraanwaterdag!

Winactie Nationale Kraanwaterdag 2021!

Maak het verhaal af en kleur de plaatjes!
Op woensdag 22 september 2021 is het Nationale Kraanwaterdag en… we hebben daarbij een superleuke winactie bedacht voor jong en oud! Doe snel mee en win! De prijs is een getekend stripfiguur van jezelf!

 

Tot en met 8 jaar - kleur de strips in!
Ben je 8 jaar of jonger dan mag je meedoen aan de kleurwedstrijd. Er zijn twee leuke stripverhalen getekend en deze mag jij gaan inkleuren. Kies één van de twee stripverhalen uit, print ze en kleuren maar!
>>Via deze link kun je de kleurplaten downloaden

 

Vanaf 9 jaar - vul de tekstballonnen in!
Ben je 9 jaar of ouder (ook volwassenen dagen we uit om mee te doen!) dan doe je niet mee aan de kleurwedstrijd, maar mag je meedenken over de teksten! Klik op de link hieronder, print de tekening uit en vul de tekstballonnen van de strip in. Degene met de leukste tekst wint!
>>Via deze link kun je het stripverhaal met de tekstballonnen downloaden

 

De prijzen
Niemand minder dan de bekende Goudse cartoonist Peter B, onder andere bekend van de wekelijkse cartoons in de Goudse Post, heeft deze unieke striptekeningen voor Kraanwaterdag in Gouda gemaakt!

Als jij de winnaar bent van deze leuke actie dan win je een getekend stripfiguur van jezelf, getekend door Peter B. We loven de prijs 2 x uit: 1x winnaar winactie tot en met 8 jaar en 1x winnaar winactie vanaf 9 jaar. 

 

Inleveren
Is je tekening ingekleurd of heb je de tekstballonnen ingevuld? Dan kun je je tekening inleveren in de speciale inleverbus bij de receptie van het Groenhovenbad. Of scan deze in en stuur de tekening digitaal terug naar info@sportpuntgouda.nl

Zet wel even je naam, leeftijd en contactgegevens op de tekening of in de mail! Dan kunnen we jou bereiken als je gewonnen hebt!

 

De winactie duurt tot en met 28 oktober 2021, daarna wordt er met de winnaars contact opgenomen!

Lees hier de voorwaarden voor de winactie.