5000ste bezoeker buitenbad Groenhovenbad

Ochtend met een feestelijk tintje!

Mevrouw van Adrichem stond een aangename verrassing te wachten toen zij vanmorgen het buitenbad van het Groenhovenbad betrad. Zij bleek de 5000ste bezoeker te zijn die in de Covid-19 periode banen kwam zwemmen in het buitenbad. Mevrouw van Adrichem werd verwelkomd met een bloemetje en kreeg een certificaat overhandigd als aandenken. Voor haar en de overige zwemmers van dat tijdstip stond er ook nog een lekkere traktatie klaar.

Mevrouw van Adrichem komt sinds de opening op 1 februari regelmatig zwemmen in het buitenbad van het Groenhovenbad en is blij verrast de 5000ste bezoeker te zijn: ”Wat hartstikke leuk. Eigenlijk vind ik dat jullie een bedankje verdienen voor alles wat jullie voor ons doen. Dit is het enige bad dat open is in de buurt op dit moment en het feit dat je kunt zwemmen is gewoon helemaal super. Daar maak ik graag gebruik van.”

 

Vanwege corona zijn zwembaden al lange tijd gesloten. In navolging van een aantal andere zwembaden in Nederland kon ook het buitenbad van het Groenhovenbad per 1 februari jl. weer beperkt worden opengesteld voor banen zwemmen. Inmiddels zijn de zwemtijden in verband met de grote animo al meerdere keren verruimd. SPORT•GOUDA is blij om in deze tijd op een verantwoorde manier toch zwemmers te kunnen ontvangen. 

 

Meer informatie over banen zwemmen in het buitenbad?

Wil je ook graag een keer banen komen zwemmen in het Groenhovenbad? Kijk dan voor meer informatie, openingstijden en hoe te reserveren hier!

 

De 5000ste bezoeker ontving vanmorgen een leuke verrassing toen zij kwam zwemmen in het buitenbad van het Groenhovenbad. Foto: Peter Boersma