Beweeg & Doe Boek voor Goudse senioren

SPORT•GOUDA heeft een Beweeg & Doe Boek voor Goudse senioren gemaakt!

Bewegen in tijden van corona is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor senioren, die vaak kwetsbaar zijn, is het vaak nog lastiger omdat zij niet veel buiten de deur komen.

SPORT•GOUDA heeft daarom het Beweeg & Doe Boek voor Goudse senioren gemaakt, met daarin goed te volgen beweegtips voor thuis. Naast beweegtips staan er in het boekje ook puzzels en gezonde en lekkere recepten!

 

Hoe kun je het boekje krijgen?

De komende periode wordt het boekje actief door SPORT•GOUDA bij diverse Goudse (zorg)instellingen verspreid. Als de maatregelen versoepelen wordt het ook neergelegd bij meerdere openbare instellingen. Omdat de meeste locaties nu nog niet openbaar toegankelijk zijn kun je het boekje alvast persoonlijk bij ons opvragen of digitaal bekijken.

Klik hier voor de online versie van het Beweeg & Doe Boek

 

Heb je interesse, of wil je het boekje voor jullie cliënten/bewoners van een zorginstelling, praktijk of wijkhuis ontvangen?

Stuur dan een mailtje met je contactgegevens en eventuele aantallen naar Esther van Leeuwen via Esther.vanleeuwen@sportpuntgouda.nl. Wij zorgen dan dat het boekje bij je terechtkomt.

 

Alvast veel Beweeg & Doe plezier gewenst!

Vragen over het Beweeg & Doe boek of Vitaal 55+ lessen? Neem contact op met Esther!
Esther | Buurtsportcoach

Esther is een van de buurtsportcoaches van SPORT•GOUDA. Heb je vragen over de vitaal 55+ sportactiviteit? Neem dan contact op met Esther!