Gouds Sportakkoord Nieuwsupdate februari 2021

De aftrap met.......

In deze derde nieuwsupdate van het Gouds Sportakkoord weer informatieve artikelen over nieuwe initiatieven en activiteiten. Daarnaast een nieuwe rubriek: De aftrap met.... 
Hierin verzorgt een 'gastredacteur' het voorwoord. Deze keer is de aftrap aan Allard Schulenklopper, kersverse ambassadeur van pijler 5 van het Gouds Sportakkoord: Topsport die inspireert!Mijn naam is Allard Schulenklopper, 44 jaar en ik kom uit Apeldoorn. Sinds 1997 woon ik in Gouda, waardoor ik inmiddels het grootste deel van m’n leven in Gouda woon en me daardoor (van mezelf) dan ook volwaardig Gouwenaar mag noemen. De afgelopen 20 jaar heb ik me bezig gehouden met het begeleiden, trainen en coachen van sporters naar het allerhoogste niveau. Ik voel me vereerd dat ik gevraagd ben om ambassadeur te zijn van pijler 5 van het Gouds Sportakkoord 'Topsport die inspireert’. 

Ik heb ervaren hoe je voor talentvolle, enthousiaste sporters de weg kunt helpen vrijmaken via wedstrijd- en prestatiesport naar topsport op nationaal, internationaal en mondiaal niveau. Sinds 2019 ben ik bondscoach bij de Judobond Nederland, waarbij ik verantwoordelijk ben voor de topsportprogramma’s van de nationale Ju Jitsu selecties vanaf 16 jaar en ouder.

In deze editie van de nieuwsupdate vertel ik als ambassadeur van pijler 5 meer over topsport in Gouda en mijn ambities voor het Gouds Sportakkoord.
Ik wens je veel leesplezier!

Allard Schulenklopper
Ambassadeur Sportakkoord pijler 5: Topsport die inspireert

 

Het Gouds Sportakkoord nog eens nalezen? Kijk hier voor meer informatie!