Nieuw traject Fit & Happy voor kinderen met autisme

Wat is Fit & Happy?

Niet voor iedereen is bewegen en sporten vanzelfsprekend, bijvoorbeeld voor kinderen met autisme. Daarom komt er per september 2020 een nieuw traject waarin SPORT•GOUDA gaat bewegen en sporten met kinderen die autisme hebben, in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar.

Het kind volgt een traject bestaande uit 16 lessen. Bij deze lessen zijn drie professionals aanwezig, iemand van Het Bruisnest, iemand van het Sociaal Team en iemand van SPORT•GOUDA. In deze lessen gaan we aan de slag met de motorische vaardigheden, maar ook zeker met de sociale en cognitieve vaardigheden. Op deze manier krijgt het kind meer aansluiting bij leeftijdsgenootjes, vindt het het plezier in sport (terug) en leert het beter omgaan met situaties zoals winnen en verliezen.

 

Praktische informatie
De lessen worden gegeven in de gymzaal aan de Gerard Leeustraat in Gouda op woensdagmiddag van 14:00 uur tot 15:00 uur. De kosten bedragen € 55,- voor 1 traject van 16 lessen.

Voor wie: kinderen van 8 t/m 12 jaar
Wanneer: elke woensdag (m.u.v. schoolvakanties)
Tijd: 14:00 tot 15:00 uur
Waar: Gymzaal Gerard Leeustraat 4
Kosten: € 55,- voor een traject (geen indicatie nodig)

 

Er zijn twee trajecten van 16 weken
Traject 1: week 40 t/m week 5
Traject 2: week 6 t/m week 24


Aanmelden voor traject 1 kan via: inschrijven@sportpuntgouda.nl

 

Kijk voor meer informatie op deze pagina
of neem contact op met Sabine Slootweg
Tel: 0182-590910 of mail sabine.slootweg@sportpuntgouda.nl 

Meer informatie over Fit & Happy? Neem contact op met Sabine!
Sabine | Sportmakelaar-West

Sabine is Sportmakelaar-West. De sportmakelaars halen de vraag uit de wijk. Waar is behoefte aan en hoe kunnen we deze behoefte vorm geven. Vraag het Sabine!