Inschrijvingen 2e traject Fit & Happy geopend

Wat is Fit & Happy?

Niet voor iedereen is bewegen en sporten vanzelfsprekend. Daarom zijn de sport- en spellessen van Fit & Happy speciaal afgestemd op kinderen met autisme in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. De inschrijving voor dit traject is nu geopend.

Tijdens Fit & Happy krijgen kinderen met autisme sport- en spellessen, waarbij de manier van uitleg geven en de uitvoering van de activiteiten speciaal op hen is afgestemd. Tijdens de lessen wordt niet alleen gewerkt aan de motorische vaardigheden, maar ook aan de sociale en cognitieve vaardigheden. Na afloop van een traject kan het kind gemakkelijker aansluiting vinden bij leeftijdsgenootjes. Het kind vindt het plezier in sport (terug) en leert beter omgaan met situaties zoals winnen en verliezen. Tijdens de lessen komen er verschillende sporten en spellen aan bod, zoals volleybal, hockey of voetbal, maar ook trefbal en tikspellen. Een traject bestaat uit 16 lessen. Bij de lessen zijn altijd professionals aanwezig van 3 organisaties: Het Bruisnest, het Sociaal Team en SPORT•GOUDA. Per 3 maart 2021 start het tweede traject van 16 lessen waarvoor nu kan worden ingeschreven. Er is geen indicatie voor autisme nodig om te kunnen inschrijven.

 

Praktische informatie
De lessen worden gegeven in de gymzaal aan de Gerard Leeustraat in Gouda op woensdagmiddag van 14:00 uur tot 15:00 uur. De kosten bedragen € 55,- voor 1 traject van 16 lessen.

Voor wie: kinderen van 8 t/m 12 jaar
Wanneer: elke woensdag (m.u.v. schoolvakanties)
Tijd: 14:00 tot 15:00 uur
Waar: Gymzaal Gerard Leeustraat 4
Kosten: € 55,- voor een traject (geen indicatie nodig)

Traject 2 loopt van week 9 t/m week 26.

Aanmelden voor traject 2 kan via: inschrijven@sportpuntgouda.nl

Neem voor meer informatie contact op met Sabine Slootweg,
Tel: 0182-590910 of mail sabine.slootweg@sportpuntgouda.nl 

Meer informatie over Fit & Happy? Neem contact op met Sabine!
Sabine | Sportmakelaar-West

Sabine is Sportmakelaar-West. De sportmakelaars halen de vraag uit de wijk. Waar is behoefte aan en hoe kunnen we deze behoefte vorm geven. Vraag het Sabine!