FAQ Groenhovenbad en zwemlessen

Update per 28 november 2021:


Het Groenhovenbad is onder voorwaarden toegankelijk voor zwemactiviteiten. Voor een aantal activiteiten moet nog worden gereserveerd. 
Lees hier meer>>

Corona toegangsbewijs

Er geldt controle op het coronatoegangsbewijs (QR code) inclusief check ID bewijs voor iedereen vanaf 13 jaar. Als bezoeker/deelnemer van één van onze activiteiten of die van een zwemvereniging betekent dit dat er bij aankomst, ook als dit meerdere keren per week is, om je coronatoegangsbewijs en ID wordt gevraagd. Bij een negatieve check mogen wij je helaas geen toegang verlenen tot het zwembad. Wij hopen hiervoor op je begrip.

 

Horeca

Voor toegang tot de horeca is een coronatoegangsbewijs nodig voor iedereen vanaf 13 jaar en is een vaste zitplaats verplicht.

 

Per zondag 28 november 05:00 uur gelden de volgende aanvullende maatregelen:

 

Mondkapje en 1,5 meter

Voor alle bezoekers van het Groenhovenbad vanaf 13 jaar geldt naast een CTB ook verplicht een mondkapje in de publieke binnenruimtes, In de kleedkamer mag het mondkapje af om in de tas gedaan te worden alvorens men naar het bad loopt. Daarnaast geldt de 1,5 meter afstandregel weer.

 

Vervroegde sluitingstijd

Met ingang van zondag 28 november 2021 sluit het Groenhovenbad om 17:00 uur.

Dit betekent dat alle activiteiten na 17:00 uur tot nader bericht komen te vervallen. Alle gebruikers van het Groenhovenbad ontvangen hierover per e-mail informatie.

Zwemlessen 

Wanneer je met je kind naar het zwembad komt voor de zwemles wordt je bij de entree gevraagd om je coronatoegangsbewijs, inclusief de check met het ID bewijs. Deze wordt gevraagd aan iedereen van 13 jaar en ouder. Heb je geen geldige QR code, dan kun je ervoor kiezen om een familielid je kind naar de zwemles te laten brengen.

Let op: hier komt bij dat het dragen van een mondkapje verplicht is in de publieke ruimten en dat men ten opzichte van andere andere bezoekers 1,5 meter afstand moet houden. Het mondkapje mag af als je hebt plaatsgenomen in de horeca.

Na afloop van de zwemles wacht je in de kleedkamer, wij komen de kinderen terugbrengen. Het opwachten bij de doucheruimte en het gebruik van shampoo is niet toegestaan.

 

Abonnementen en badenkaarten:

 

Ik heb een abonnement of badenkaart. Hoe wordt daarmee omgegaan?
Alle badenkaarten en abonnementen zijn automatisch verlengd met de periode dat het zwembad gesloten is geweest.


Mijn kind zit op zwemles. Hoe zit dat met de leskaart?

Alle leskaarten zijn automatisch verlengd met de periode dat het zwembad gesloten is geweest voor zwemlessen.
Wanneer je kind ziek is i.v.m. coronaklachten, geef dit dan aan ons door, wij boeken de gemiste les door op de leskaart.


Hoe staat het met (de zwemlessen van) zwemverenigingen?
De zwemverenigingen zullen hun leden informeren. Als je vragen hebt adviseren wij om rechtstreeks contact met hen op te nemen voor meer informatie.


Andere vraag?
Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op via groenhovenbad@sportpuntgouda.nl 
of tel: 0182 694 969.


Voor meer informatie over het coronavirus kun je kijken op de site van Rijksoverheid of bellen met het publieksinformatienummer van de Rijksoverheid 0800 – 1351.

Vragen over het Groenhovenbad? Neem contact op met Karin
Karin | Coördinator Groenhovenbad

Vragen over het Groenhovenbad of de zwemactiviteiten? Neem contact op met het Karin.

Vragen over het Groenhovenbad? Neem contact op met Miranda
Miranda | Coördinator Groenhovenbad

Vragen over het Groenhovenbad of de zwemactiviteiten? Neem contact op met het Miranda.