Voorjaarsvakantie bij SPORT•GOUDA

Deze Voorjaarsvakantie organiseert SPORT•GOUDA dubbel zoveel activiteiten! Want naast de vakantieactiviteiten zoals waterskiën in het Groenhovenbad, bewegen in sportcentrum de Mammoet en diverse tafeltennisactiviteiten, opent ook de nieuwe sporthal aan Tobbepad 2 officieel zijn deuren.

 

Waterskiën in het Groenhovenbad

Van 24 februari tot en 1 maart is er in het Groenhovenbad de mogelijkheid voor recreatief zwemmen voor alle leeftijden. Maar opgelet: Op maandagmiddag 24 februari kun je in het Groenhovenbad per surfboard of op waterski’s door het zwembad sjezen. Via de webshop van SPORT•GOUDA kunnen kinderen met minimaal A diploma zich vooraf inschrijven voor één van de 6 sessies van elk 30 minuten. Per sessie kunnen er 15 kinderen meedoen dus wees er snel bij! En als je dan toch in het zwembad bent kun je gelijk lekker blijven zwemmen. Direct inschrijven voor het waterskiën kan hier.

Op woensdagmiddag 26 februari zijn er tijdens het recreatief zwemmen bovendien leuke spelletjes te doen!

 

De Mammoet: lekker bewegen!

Op dinsdag 25 februari kunnen kinderen van 3 t/m 5 jaar samen met hun ouders van 10:00 tot 12:00 uur in de Mammoet terecht voor het Ouder & Kind Gym. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar is er het Beweegspektakel. Let op: het Beweegspektakel start om 10:00 uur en duurt tot 12:00 uur! Een ochtend vol beweging en plezier!

 

Tafeltennissen bij GTV Vriendenschaar

Op donderdag 27 februari zijn er twee tafeltennisactiviteiten, georganiseerd door GTV Vriendenschaar. Van 10:00 tot 12:30 uur is er de activiteit ‘Maak kennis met tafeltennis’ voor leerlingen uit de groepen 5 en 6. Van 13:00 tot 16:00 uur kunnen leerlingen uit de groepen 7 en 8 met elkaar de strijd aan gaan tijdens het tafeltennistoernooi. Voor beide activiteiten is vooraf aanmelden nodig via scholenkampioenschap@vriendenschaar.net.

 

Kijk voor alle activiteiten ter ere van de opening van de nieuwe sporthal hier!