25 september Kraanwaterdag! WINACTIE

Kraanwaterdag WINACTIE

25 september is het Kraanwaterdag! Wil jij ook één van de SPORT•GOUDA/Gouda Goed Bezig Doppers winnen?

Doe dan mee aan onze Facebookactie op https://www.facebook.com/SPORT.GOUDA en https://www.facebook.com/GoudaGoedBezig/

 

25 september Kraanwaterdag

In Nederland hebben we het beste kraanwater ter wereld. Het is van topkwaliteit, lekker, duurzaam en gezond. Zo is het 1000 keer zo goedkoop als water uit een fles en minstens 400 keer minder belastend voor het milieu. Om jongeren hier bewust van te maken en ze te vertellen waarom kraanwater drinken een gezonde en duurzame keuze is, organiseren de Nederlandse drinkwaterbedrijven Kraanwaterdag. Kraanwaterdag wordt onder andere ondersteund door Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) en Gezonde School. Meer kraanwater drinken zorgt er ook voor dat kinderen zich beter kunnen concentreren op school. Bovendien bespaar je met kraanwater een hoop plastic. 

 

WINACTIE (de winactie is inmiddels gesloten)

SPORT•GOUDA en Gouda Goed Bezig zijn ook voorstander van het drinken van meer kraanwater. Het is niet alleen gezond voor jezelf om kraanwater te drinken, maar het is ook beter voor het milieu als je gebruik maakt van een herbruikbare waterfles. Om op 25 september Kraanwaterdag te vieren geven wij 25 supermooie SPORT•GOUDA/Gouda Goed Bezig Doppers weg! Jij maakt kans om er één te winnen!

Op de Facebookpagina’s van Gouda Goed Bezig en SPORT•GOUDA staan de komende periode interessante watervragen. Weet jij de antwoorden?

Uit de goede antwoorden kiezen we na 6 oktober 25 winnaars.

(je kunt al winnen als je één keer mee doet, per vraag maak je kans!)

 

Delen, liken en taggen van deze winactie is sportief!

 

 

Kijk hier voor de actievoorwaarden en spelregels voor deze winactie.