Uitnodiging Startbijeenkomst Gouds Sportakkoord

Uitnodiging Startbijeenkomst Gouds Sportakkoord


In Den Haag werd vorig jaar een Nationaal Sportakkoord gelanceerd. Dit akkoord van landelijke sport- en maatschappelijke instellingen is gericht op versterking van de sport en optimale benutting van de maatschappelijke kracht van sport. Overal in Nederland krijgt het Nationale Sportakkoord navolging.

Ook in Gouda zijn we aan de slag met een lokaal sportakkoord. Tientallen sportieve ideeën voor Gouda zijn deze zomer gedeeld door betrokken Gouwenaars.

 

Om de ideeën voor sportief Gouda met elkaar verder te brengen, organiseren we 17 september een startbijeenkomst Gouds Sportakkoord. U bent hiervoor van harte uitgenodigd!

 

Datum: dinsdag 17 september 2019
Tijd: 19:30 - 21:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur)
Locatie: Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1, Gouda

 

Programma


Wethouder Corine Dijkstra opent deze bijeenkomst met de nieuwe Toekomstvisie ‘Gouda ligt goed!' Wethouder Michiel Bunnik geeft tekst en uitleg over het lokale sportakkoord dat we in Gouda willen sluiten. Samen met SPORT•GOUDA worden er inspirerende praktijkvoorbeelden van initiatieven, projecten en nieuwe samenwerkingsvormen gepresenteerd. Het belangrijkste deze avond is de inventarisatie van alle ideeën, kansen en uitdagingen die dit najaar samen verder uitgewerkt kunnen worden tot het Gouds Sportakkoord. 

De uitnodiging is voor sportverenigingen, commerciële sportaanbieders, instellingen uit onderwijs, wonen, welzijn en zorg, het bedrijfsleven, de gemeente en ieder ander die een bijdrage wil leveren aan sport en bewegen in Gouda.   

Uw bijdrage is belangrijk. Meld u aan via deze link, kom en deel uw ideeën!


Meer weten? 


Kijk op www.gouda.nl/sportidee voor meer informatie over het sportakkoord en de werkwijze. De sportformateur is bereikbaar voor vragen en opmerkingen via ellen.deroos@gouda.nl.