Uitnodiging 24 juli Gouds Sportcafé

Uitnodiging

Op woensdagavond 24 juli aanstaande van 19.00 uur - 20.30 uur is het volgende Goudse sportcafé.  

We nodigen graag alle bestuurders, trainers, coaches en hjo’s van Goudse sportverenigingen uit om hierbij aanwezig te zijn.

Dit keer bestaat de inhoud uit 2 losse onderdelen die tegelijkertijd plaatsvinden: een onderdeel voor trainers/coaches/hjo’s en een onderdeel voor bestuurders. Het Gouds sportcafé vindt plaats in Sportcentrum de Mammoet.

 

Voor trainers/coaches/hjo’s:

Clinic Groepsdynamica

Voor de meeste sportverenigingen komt de zomerstop eraan. Dus gaan kantines dicht, is er stilte op de complexen en gaan veel mensen op vakantie. Daarnaast worden er in het land sportieve zomerkampen georganiseerd. In Gouda is er een basketbalkamp in Sportcentrum de Mammoet.  Onderdeel van het kamp is een bijzondere Coachclinic voor coaches en trainers. Het onderwerp wat centraal staat in de clinic is het sportbrede onderwerp "Groepsdynamica" door Marco van den Berg; Marco van den Berg is hoofdcoach van het Centrum voor Topsport en Onderwijs in Amsterdam en ex-bondscoach van de Nederlandse Basketbal Bond.

 

Voor bestuurders:

Naast de clinic gaan we graag met de bestuurders van de Goudse verenigingen en overige belanghebbenden het gesprek aan n.a.v. de uitkomsten van de Goudse vitaliteitsscan en het te ontwikkelen sportakkoord. Wat zijn belangrijke ontwikkelingen en welke rol zien we hierin met elkaar weggelegd voor de Goudse sportverenigingen?

Aanmelden voor de avond kan door een e-mail te sturen naar inschrijven@sportpuntgouda.nl

Graag tot 24 juli!