Rolstoelbasketbal: durven, ervaren & gewoon doen!

Stichting BEN organiseert Goudse clinic met Cees van Rootselaar op 7 juni

Op vrijdagavond 7 juni 2019 organiseert Basketball Experience NL een clinic rolstoelbasketbal in Sportcentrum de Mammoet. Deze clinic wordt verzorgd door international Cees van Rootselaar in samenwerking met Basketbalvereniging Bouncers en SPORT•GOUDA. 

 

Rolstoelbasketbal clinic in Gouda

Dit jaar vindt het EK Rolstoelbasketbal voor vrouwen plaats van 30 juni t/m 7 juli in Rotterdam. Om de kenbaarheid van deze sport te vergroten worden er op verschillende locaties in Nederland Rolstoelbasketbal clinics georganiseerd waaronder in Gouda. Stichting BEN (Basketball Experience NL), Basketbalvereniging Bouncers en SPORT•GOUDA willen hiermee zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het rolstoelbasketbal. Niet alleen minder validen kunnen meedoen. Ook valide mensen kunnen deelnemen aan de clinic en aan rolstoelbasketbal in het algemeen.

 

Aanmelden

Wil je een nieuwe uitdaging in de sport, of ben je nieuwsgierig hoe het is om rolstoelbasketbal te leren van een international? Meld je dan direct aan via: roos@basketballexperience.nl en kom langs tijdens de clinic in Gouda. Deelname aan de clinic is gratis en er zijn sportstoelen aanwezig. Daarnaast maak je kans op diverse prijzen richting het EK.

Overige informatie 7 juni 2019

Datum: Vrijdag 7 juni van 19:00 -20:30 uur
Locatie: Sporthal de Mammoet, Calslaan 101, 2804 RT Gouda
Aanmelden via: roos@basketballexperience.nl
Kosten: deelname gratis na aanmelding

 

Websites:

www.basketballexperience.nl
www.bouncersbasketball.nl