FAQ Groenhovenbad en zwemlessen

FAQ Groenhovenbad en zwemlessen

Update 17 november 2020:


Het Groenhovenbad gaat per 19 november weer open en de zwemlessen worden hervat. Welke richtlijnen gelden er?
SPORT•GOUDA hanteert de richtlijnen vanuit de Rijksoverheid en de gemeente Gouda, en protocollen waar ze zich aan moet houden. Het Groenhovenbad heeft de nodige maatregelen getroffen. Alle regels en hoe je in 3 stappen naar het Groenhovenbad komt lees je hier >>


Kan ik al reserveren voor de periode na 19 november 2020?
Ons reserveringssysteem is weer opengesteld voor de periode vanaf 19 november 2020. 


Ik heb een abonnement of badenkaart. Hoe wordt daarmee omgegaan?

Alle badenkaarten en abonnementen worden verlengd met de periode dat het zwembad gesloten is geweest (2 weken).

Mijn kind zit op zwemles. Kan ik binnen wachten?
Momenteel zijn alle tribunes, sportkantines en horecagelegenheden van sportaccommodaties gesloten. Wij verzoeken je buiten te wachten, op gepaste afstand van andere wachtende ouders.

 

Mijn kind gaat afzwemmen? Mag ik dan kijken?
Als je kind gaat afzwemmen ontvang je van de zwemlescoördinator bericht over de maatregelen die wij op dat moment treffen rondom het afzwemmoment. Dit kan betekenen dat er per kind een maximum aantal begeleiders mee mag of dat we vragen of je mee kan zwemmen met het kind.

 

Hoe staat het met (de zwemlessen van) zwemverenigingen?
De verenigingen zullen in overleg ook hun activiteiten en lessen weer opstarten. Zij zullen hun leden hierover informeren. Als je vragen hebt adviseren wij om rechtstreeks contact met hen op te nemen voor meer informatie.

 

Mondkapjes
M.i.v. donderdag 15 oktober is een mondkapje verplicht in onze accommodatie voor iedereen vanaf 13 jaar. Kun je geen mondkapje dragen, gebruik dan ter bescherming een gelaatsmasker voor jouw gezondheid en die van de overige bezoekers. Het mondkapje of gelaatsmasker wordt gedragen in alle centrale ruimtes, kleedkamers en de looproute. Dus ook bij het omkleden van je kind in de kleedkamer.

 

Je dient bij een bezoek aan het Groenhovenbad te allen tijde de aanwijzingen van het personeel op te volgen. Bedankt voor je medewerking!

 

Andere vraag?
Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op via groenhovenbad@sportpuntgouda.nl of bel 0182-694969.


Voor meer informatie over het coronavirus kun je kijken op de site van Rijksoverheid/RIVM of bellen met het publieksinformatienummer van de Rijksoverheid 0800 – 1351.