FAQ Groenhovenbad en zwemlessen

FAQ Groenhovenbad en zwemlessen

Het Groenhovenbad is sinds 25 mei weer open!

SPORT•GOUDA hanteert hierbij de richtlijnen vanuit de Rijksoverheid en de gemeente Gouda, en protocollen waar ze zich aan moet houden. Het Groenhovenbad heeft de nodige maatregelen getroffen om deels weer open te gaan per maandag 25 mei. Lees hier meer informatie.

 

Een deel van de zwemlessen gaat per 25 mei weer van start, maar de zwemlessen van mijn kind gaan nog niet door. Wat betekent dit voor mij?

Je hoeft niets te doen. De reeds betaalde zwemlessen neem je mee naar het moment dat de zwemlessen voor jouw kind weer starten. Onze medewerkers nemen persoonlijk contact op zodra de lessen voor jouw kind weer starten. 

 

Mijn kind moet bijna afzwemmen? Hoe gaat dat nu?

Het Groenhovenbad is per 25 mei weer open, en de zwemlessen zijn hervat. Een afzwemmoment zal op een later moment worden bepaald als u kind weer begonnen is met zwemmen. 

 

Ik wil de zwemlessen stopzetten. Kan dat?

De reeds betaalde lessen neem je mee naar het moment dat de lessen weer beginnen. Mocht je toch het besluit nemen om te stoppen dan zullen de reeds betaalde lessen omgezet worden in recreatief tegoed. Houd hierbij rekening met de gewenste zwemvaardigheid van je kind.

 

Hoe staat het met zwemlessen via verenigingen?

De verenigingen zullen in overleg ook hun activiteiten en lessen weer opstarten. Ons advies is om rechtstreeks contact met hen op te nemen voor meer informatie.

Ik heb een abonnement bij het zwembad. Hoe gaan jullie hiermee om?

Je hoeft niets te doen. Voor abonnementen geldt dat we deze verlengen met de periode dat het zwembad gesloten is geweest vanwege het coronavirus. Wij verwelkomen je graag weer in het Groenhovenbad vanaf 25 mei. Lees hier hoe je veilig kunt komen zwemmen.

 

Ik heb een meerbadenkaart, die bijna verloopt. Hoe gaat dat?

Ook voor deze kaarten geldt dat we deze verlengen met de periode dat het zwembad gesloten is geweest vanwege het coronavirus. Wij verwelkomen je graag weer in het Groenhovenbad vanaf 25 mei. Lees hier hoe je veilig kunt komen zwemmen.

 

Andere vraag?

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op via groenhovenbad@sportpuntgouda.nl of bel 0182-590910.


Voor meer informatie over het coronavirus kun je kijken op de site van Rijksoverheid/RIVM of bellen met het publieksinformatienummer van de Rijksoverheid 0800 – 1351.