1000ste sporthal

Als 1000ste sporthal van Nederland opende de Zebra in 1993 haar deuren. De Zebra heeft één grote sporthal. Er is een mogelijkheid om door middel van scheidingswanden de zaal in drie delen te scheiden. Zo kunnen er gelijktijdig meerdere activiteiten plaatsvinden. De zaal heeft een uitschuifbare tribune.

Daarnaast is er een multifunctionele zaal, vergaderzaal en een horecagelegenheid. Deze laatste wordt gepacht door een externe partij.

 

Je kunt in de Zebra terecht voor verschillende activiteiten, bijvoorbeeld sportdagen, sporttoernooien, vergaderingen, bedrijfsfeestjes of zelfs familiefeestjes.

Horecagelegenheid

De Zebra beschikt over twee ruimten, gelegen op de 1e verdieping. De zalen zijn geschikt voor groepen tot maximaal 50 personen. Het is mogelijk om te vergaderen of een andere zakelijke bijeenkomst te organiseren. Onder de Zebra is voldoende gratis parkeerruimte. Catering kan altijd geregeld worden, van een kopje koffie bij een vergadering tot een uitgebreid buffet.

 

Neem voor alle mogelijkheden contact op met onze afdeling verhuur: verhuur@sportpuntgouda.nl  

Gezonde sportkantine

De kantine in sporthal de Zebra werkt aan een gezonder productenaanbod en een gezonde uitstraling volgens de richtlijnen Gezondere Kantines van het Voedingscentrum. Als sportkantine promoten wij gezond. Wij bekijken ieder jaar ons gezonde productenaanbod in de kantine. Dit doen wij samen met de Kantinescan van het Voedingscentrum.

Sfeerimpressies

Verhuurmogelijkheden

Hal
Multifunctionele zaal
Vergaderzaal

Tarieven (per 1 aug 2021)

Hal
Afmeting: 49 x 28,50 x 7 meter, vo 1.397 m²
Bijzonderheden: maximaal 600 personen in gehele complex
€ 60,55 p/u
Multifunctionele zaal
Afmeting: 20,50 x 10 x 2,60 meter, vo 205 m²
Bijzonderheden: met spiegelwand, voor 200 personen
€ 19,05 p/u
Vergaderzaal (1e verdieping)
Afmeting: 10 x 5 x 2,60 meter, vo 50 m²
Bijzonderheden: maximaal 50 personen
€ 17,15 p/u