Zwemmen

Zwemmen

Mindervaliden kunnen ook goed terecht in het Groenhovenbad, ISV verzorgt het zwemmen voor mindervaliden in het Groenhovenbad.

ISV (Vereniging voor aangepast sporten) heeft een eigen zweminstructeur en een tal van vrijwilligers die u deskundig kunnen begeleiden.
Wilt u liever niet alleen maar baantjes trekken? Ook het behalen van een zwemdiploma en het beoefenen van sport en spel in het water behoort tot de mogelijkheden.
Wedstrijden, ook daaraan kunt u deelnemen.
Neemt u voor meer informatie contact op met Stephan Graalman te bereiken onder nummer 0182-581956 of komt u eens langs in zwembad ‘Groenhovenbad’. Tobbepad 4, 2803WH Gouda.

Junioren zwemmen op zaterdag van   09:15 - 10:15
Senioren zwemmen op zaterdag van  10:15 - 11:15

Om de zwemmers goed te kunnen begeleiden zijn er voor dit sportonderdeel veel vrijwilligers nodig. Veel zwemmers hebben een één op één begeleiding nodig. Regelmatig hebben wij een vrijwilligers nodig om de gehandicapte zwemmers in het water te ondersteunen. Een en ander onder leiding van de zweminstructeur. Heb je interesse, kom dan eens langs of bel Stephan Graalman. "het is ontzettend leuk werk om te doen".

Klik hier voor meer informatie.

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles over sport in Gouda!

CWS
AllesOnline
Houtman
IVA
VDH
24 Service
GCC
Dekker
Creafort
Den Hollander Onderhoud
ABC
Sika Descol sportvloeren
Demo