• Kerstvakantie 2017
  Kerstvakantie 2017
  Tijdens de kerstvakantie hebben we weer leuke activiteiten! Kijk hier voor meer informatie.
  Lees meer >
 • Extra openingstijden kerstvakantie 2017
  Extra openingstijden kerstvakantie 2017
  Kijk hier voor de extra openingstijden kerstvakantie - deze tijden gelden naast de reguliere tijden.
  Lees meer >
 • Schaatsclinics in de kerstvakantie
  Schaatsclinics in de kerstvakantie
  Zit jij in groep 3 t/m 8 van de basisschool? Schrijf je dan online in en ontdek zelf hoe leuk schaatsen is.
  Lees meer >

Zakelijk

SPORT•GOUDA biedt u een unieke mogelijkheid om te netwerken in de regio Gouda. Op informele wijze kunt u uw netwerk uitbreiden of verstevigen.

Evenementen

Een bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement is pas echt geslaagd als alle onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd. Naast een perfecte organisatie is ook de locatie bepalend voor het succes. Voor beide onderdelen kunt u bij ons terecht.

U kunt met een gerust hart de hele organisatie uit handen geven, want wij zorgen ervoor. Met inbegrip van aankleding, audiovisuele ondersteuning en catering.

De Mammoet vormt de juiste ambiance voor elk bedrijfsfeest of evenement. Want De Mammoet beschikt onder één dak over diverse moderne, multifunctionele zalen. In de eerste plaats zijn dat twee multifunctionele hallen, waarvan er één is uitgerust met een tribune die plaats biedt aan 300 toeschouwers. Ook zijn er diverse nevenruimtes. De zalen kunnen voor elke activiteit worden ingericht, waardoor u altijd de beschikking heeft over een ruimte die perfect aansluit bij uw wensen en ideeën.

De Mammoet beschikt over een volledig geoutilleerde keuken, waardoor het mogelijk is uw evenement uit te breiden met een culinaire component. Zo kunnen bedrijfsbijeenkomsten een culinaire omlijsting krijgen in de vorm van een lunch of diner, of kunnen evenementen worden afgesloten met een buffet naar keuze. Uw zakelijk evenement komt in De Mammoet volledig tot zijn recht.

Per auto is de locatie uitstekend bereikbaar, en er is voldoende parkeerruimte voor uw gasten.

De Mammoet is net even anders en geeft daardoor ieder zakelijk evenement een opvallende uitstraling!

Bedrijfsuitje

Teamwork is de basis van zakelijk succes, want scoren doe je nooit alleen. Daarvoor is wel een goed ingespeeld team nodig. Een sportdag of sportclinic georganiseerd door SPORT•GOUDA is de perfecte manier om bij uw medewerkers het juiste teamgevoel te kweken. En om samen resultaatgericht op een doel af te gaan, waarbij aspecten als presteren onder druk, leiderschap en coaching op sportieve wijze aan de orde komen.

Een clinic kan vanzelfsprekend ook de sportieve aftrap vormen van een verkooptraining, een productintroductie of een productpresentatie. Of onderdeel vormen van een verkoopvergadering. SPORT•GOUDA biedt alle indoor- en outdoorsportfaciliteiten om zo’n sportieve meeting te laten slagen. En kan een sportdag of sportclinic van start tot finish organiseren, met inbegrip van een lunch en hapjes en (sport!)drankjes tussendoor.

Ook bestaat de mogelijkheid de dag of middag af te sluiten met een borrel gevolgd door een speciaal buffet in De Mammoet. Wij denken graag met u mee om van uw bedrijfsuitje een succes te maken!

Den Hollander Onderhoud
Holland Sport Systems
IVA
Houtman
24 Service
Verzijl
Sika Descol sportvloeren
Van Beijnum
Dekker
CWS
FieldTurf
Veenhuis