Zwem mee voor Spieren voor Spieren!

Zwem mee voor Spieren voor Spieren!

 

Wintertijd Challenge

Dit jaar wordt voor de derde keer de Wintertijd Challenge in Gouda georganiseerd! Vanuit het unieke idee dat we, in het uur dat de klok wordt verzet in de nacht van 28-29 oktober, onze gezonde spieren inzetten voor het goede doel: Spieren voor Spieren. Dit jaar is er ook de unieke gelegenheid om mee te doen aan een boksclinic. Schrijf je in en laat heel je vriendenkring sponsoren voor deze unieke uitdaging!


Tijd: 02.00-02.00 uur (als de klok een uur achteruit gaat)
Locatie: Groenhovenbad

Deze activiteit wordt georganiseerd door Ars Vivendi en de Goudse Reddingsbrigade. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.goudasportvoorspieren.nl

KidsChallenge

Kinderen t/m 12 jaar met een zwemdiploma kunnen op 21 oktober meedoen aan de Kids Challenge. Samen ga je sponsorzwemmen voor Spieren voor Spieren, om duizenden kinderen met een spierziekte te helpen. Zwem jij de meeste baantjes voor het goede doel? Natuurlijk is er ook ruimte om vrij te zwemmen en spelletjes te doen.

Zaterdag 21 oktober

Tijd: 13.00-15.00 uur
Locatie: Groenhovenbad
Kosten: gratis deelname met een sponsorformulier
Leeftijd: t/m 12 jaar (zwemdiploma verplicht)

Deze activiteit wordt georganiseerd door Ars Vivendi en de Goudse reddingsbrigade. Kijk voor meer informatie op www.goudasportvoorspieren.nl.

 

14 september 2017 | AlgemeenZwemnieuwsSportnieuws

Zoek in nieuws

Demo