Voorjaarsvakantie 2017

Voorjaarsvakantie 2017

Tijdens de voorjaarsvakantie van 27 februari t/m 5 maart hebben wij weer een aantal leuke activiteiten op het programma:

 

Waterskiën

Datum: maandag 27 februari
Tijd: 13.00 – 16.00 uur
Locatie: Groenhovenbad
Voor: Kinderen van 5 t/m 12 jaar (zwemdiploma verplicht)
Entree: Zwembadtarief

Altijd al eens willen waterskiën? Dan is dit je kans! Op maandag 27 februari wordt het zwembad omgetoverd tot waterskibaan. Ervaren instructeurs helpen je om als een echte professional over het water te skiën. Let op: een zwemdiploma is verplicht voor deze activiteit.

Let op: Het kan druk worden bij deze activiteit, het kan dus verstandig zijn om iets later te komen. We zullen met armbandjes werken zodat ieder kind aan de beurt komt.

 

Ouder en kind gym

Datum: dinsdag 28 februari
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Locatie: De Mammoet
Voor: Kinderen van 3 t/m 5 jaar (en ouders)
Entree: 1 euro

De Ouder en kind gym is een leuke activiteit voor kinderen van 3 t/m 5 jaar én hun ouders. De zaal wordt volledig omgebouwd tot één grote klim- en klauterspeeltuin, waarbij kind en ouder samen bewegen. SPORT•GOUDA zorgt voor een zaal vol toestellen, muziek en veiligheid. De begeleiding wordt gedaan door de ouders zelf.

 

Sportinstuif: dag van de zelfverdedigingssport

Datum: dinsdag 28 februari
Tijd: 13.30 – 15.30 uur
Locatie: De Mammoet
Voor: Kinderen van 6 t/m 12 jaar
Entree: 1 euro

Tijdens de Sportinstuif in de Mammoet kun je kennismaken met diverse sporten. Dit keer staat de Sportinstuif in het teken van de zelfverdedigingssporten. Kinderen leren van echte instructeurs hoe ze zich kunnen verdedigen, laten vallen en rollen. Er zijn Goudse sportverenigingen die clinics geven en is er een zaal vol leuke sport- en spelactiviteiten. Dus heb je niets te doen in de voorjaarsvakantie en ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Kom dan gezellig met je vriendjes naar de Mammoet!

 

Watersport/spelmiddag

Datum: woensdag 1 maart
Tijd: 13.30 – 16.00 uur
Locatie: Groenhovenbad
Voor: Alle leeftijden
Entree: Zwembadtarief

Kom spetteren en spelen tijdens de watersport/spelmiddag in het Groenhovenbad! Vanaf 13.30 uur kan je meedoen met diverse watersporten en spellen. We zullen gaan watervoetballen, waterbasketballen en waterpoloën. In de Tobbe kun je snorkelen! Om te snorkelen, kun je je op de middag zelf vanaf 13 uur inschrijven bij het bad.

 

23 januari 2017 | AlgemeenZwemnieuwsSportnieuws

Zoek in nieuws

Demo