Kerstvakantie 2017

Kerstvakantie 2017

Spelmiddag ‘Wakzwemmen en zwemmend redden’

Kom naar de spelmiddag met het thema ‘wakzwemmen en zwemmend redden’ en leer spelenderwijs hoe je veilig uit een wak kunt klimmen. We leren je ook hoe je jouw vriendjes of vriendinnetjes kunt redden wanneer ze in het water vallen. Tijdens het wakzwemmen worden ook onderwaterfoto’s gemaakt. Naast de spelletjes is er mogelijkheid tot vrij zwemmen.

Woensdag 27 december
Tijd: 13:30-16:00
Locatie: Groenhovenbad
Kosten: regulier zwembadtarief
Leeftijd: kinderen van alle leeftijden

 

Sportinstuif

Tijdens de Sportinstuif in de Mammoet kun je kennismaken met verschillende sporten.  Goudse sportverenigingen geven leerzame clinics en er is een zaal vol leuke sport- en spelactiviteiten. Heb je niets te doen in de kerstvakantie en ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Kom dan gezellig naar de Mammoet!

Dinsdag 2 januari
Tijd: 10.00-12.00 uur
Locatie: De Mammoet
Kosten: €1,-
Leeftijd: 6 t/m 12 jaar

 

Ouder/kind gym

Ouder/kind gym is een leuke activiteit waarbij ouder en kind samen bewegen. In de zaal staan allerlei sport- en spelobjecten, zoals een grote klim- en balansbaan en een basketbalveldje. Bovendien is er een groot luchtkussen en zijn er blokken om mee te bouwen. Gegarandeerd plezier dus!

Dinsdag 2 januari
Tijd: 10:00-12:00 uur
Locatie: De Mammoet
Kosten: €1,-
Leeftijd: 3 t/m 5 jaar

 

Spelmiddag ‘Winterfestijn’

Winterpret beleven tijdens het zwemmen? Dat kan tijdens onze spelmiddag met het thema ‘winterfestijn’. In de Tobbe ligt een groot wipe-out kussen voor kinderen met een diploma en in de Trefkuil een luchtkussen voor de kinderen zonder diploma. Naast de winterspelletjes en de wipe-out is er mogelijkheid tot vrij zwemmen.

Woensdag 3 januari
Tijd: 13:30-16:00
Locatie: Groenhovenbad
Kosten: regulier zwembadtarief
Leeftijd: kinderen van alle leeftijden

 

Schaatsclinics

Neem deel aan één van de schaatsclinics op de ijsbaan op de Goudse Markt. De trainers van SC Gouda leren je de basis van schaatsen, zodat je het snel onder de knie krijgt. Zit jij in groep 3 t/m 8 van de basisschool? Schrijf je dan online in en ontdek zelf hoe leuk schaatsen is.

27,28 en 29 december - 2, 3, 4 en 5 januari
Tijd: 08.15- 09.00 uur
Locatie: IJsbaan op de Goudse Markt
Kosten: €1,- deelname (ter plekke betalen), €2,00 voor eventuele schaatshuur
Leeftijd: leerlingen uit groep 3 t/m 8
Inschrijven: sportpuntgouda-inschrijving.nl/schaatsclinic-kerst-2017 of in de tent van de schaatsverhuur bij de schaatsbaan.
Schrijf je minimaal een dag van tevoren in om teleurstelling te voorkomen. Let op: het dragen van handschoenen is bij deze activiteit verplicht.

27 november 2017 | AlgemeenZwemnieuwsSportnieuws

Zoek in nieuws

Demo