Herfstvakantie 2017

Herfstvakantie 2017

Floating Film Festival

De leukste films kijken vanaf je opblaasbare krokodil? Dat kan tijdens het Floating Film Festival in het Groenhovenbad! In de Trefkuil en het Spaardersbad wordt op een groot scherm een film gedraaid. Je kunt je eigen opblaasspeelgoed meenemen, die wij voor je opblazen. Ook zonder zwemdiploma ben je van harte welkom met een begeleider!

 

Maandag 16 oktober en woensdag 18 oktober

Tijd: 13.30-16.00 uur

Locatie: Groenhovenbad

Kosten: zwembadtarief

Leeftijd: alle leeftijden

 

Ouder/kind gym

Ouder/kind gym is een leuke activiteit waarbij ouder en kind samen bewegen. In de zaal staan allerlei sport- en spelobjecten, zoals een grote klim- en balansbaan en een basketbalveldje. Bovendien is er een groot luchtkussen en zijn er blokken om mee te bouwen. Gegarandeerd plezier dus!

 

Dinsdag 17 oktober

Tijd: 10.00-12.00 uur

Locatie: De Mammoet

Kosten: 1 euro

Leeftijd: 3 t/m 5 jaar

 

Sportinstuif

Tijdens de Sportinstuif in de Mammoet kun je kennismaken met diverse sporten. Er zijn Goudse sportverenigingen die clinics geven en is er een zaal vol leuke sport- en spelactiviteiten. Dus heb je niets te doen in de herfstvakantie en ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Kom dan gezellig met je vriendjes naar de Mammoet!

 

Dinsdag 17 oktober

Tijd: 10.00-12.00 uur

Locatie: De Mammoet

Kosten: 1 euro

Leeftijd 6 t/m 12 jaar

 

Velocitas Gymfeest

Samen met Velocitas toveren we de Mammoet om tot één groot turnpaleis! Maak kennis met de sportieve én leuke mogelijkheden van Velocitas.

Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn welkom op het Goudse Gymfeest! Kinderen van 4 t/m 6 jaar kunnen klauteren en klimmen in het Kleuterparadijs (samen met papa of mama). Voor de oudere kinderen van 7 t/m 12 jaar zijn meer uitdagende onderdelen klaargezet.

 

Vrijdag 20 oktober

Tijd: 10.00-12.30 uur

Locatie: De Mammoet

Kosten: 2 euro

Leeftijd: 4 t/m 12 jaar

 

Kids Challenge

Kinderen t/m 12 jaar kunnen op 21 oktober meedoen aan de Kids Challenge. Samen ga je sponsorzwemmen voor Spieren voor Spieren, om duizenden kinderen met een spierziekte te helpen. Zwem jij de meeste baantjes voor het goede doel? Natuurlijk is er ook ruimte om vrij te zwemmen en spelletjes te doen. Deze activiteit wordt georganiseerd door Ars Vivendi en de Goudse reddingsbrigade. Kijk voor meer informatie op www.goudasportvoorspieren.nl.

 

Zaterdag 21 oktober

Tijd: 13.00-15.00 uur

Locatie: Groenhovenbad

Kosten: gratis deelname met een sponsorformulier

Leeftijd: t/m 12 jaar (zwemdiploma verplicht)

14 september 2017 | AlgemeenZwemnieuwsSportnieuws

Zoek in nieuws

Demo