Gouda Beach Experience 2017

Gouda Beach Experience 2017

Van 30 juni t/m 3 juli organiseren wij samen met Grand Canyon de Gouda Beach Experience. De Goudse Markt wordt vier dagen lang omgetoverd tot groot zandspektakel. Er is een beachvolleybaltoenooi voor leraren, vrienden én bedrijven. Daarnaast zijn er allerlei leuke gratis activiteiten voor jong en oud: Beachrugby, Yoga on the Beach, aangepaste sporten en meer!

Heel Gouda Beweegt
Op zondag 2 juli is het evenement ‘Heel Gouda Beweegt’. Goudse verenigingen en clubs geven demonstraties en clinics van hun sport. Bovendien zijn er informatiekramen om al je vragen te stellen. Je bent van harte welkom! Aanmelden als club of vereniging kan ook: mail naar inschrijven@sportpuntgouda.nl.

Goed doel
Ook dit jaar zetten we ons weer in voor Vrienden van het GHZ (Groene Hart Ziekenhuis). We zamelen geld in voor de aanschaf van Nordic Walking sets, waarmee patiënten die revalideren van kanker buiten kunnen sporten. Help jij ook mee? Je kunt online doneren bij inschrijving van je team of geven bij de collecte tijdens de Gouda Beach Experience. Meer lezen over deze actie? Kijk dan op http://bit.ly/2ss7Ll3.

Programma
Kijk op de website voor een overzicht van alle activiteiten. Meld je gelijk aan voor een van de leuke beachvolleybaltoernooien of de rugbyclinic: http://www.goudabeachexperience.nl/

 

12 juni 2017 | AlgemeenSportnieuws

Zoek in nieuws

Demo